Timebeskrivelser, nivåer og farger

« Tilbake

Sal: Timebeskrivelser

Puls Step

Enkel kondisjonstrening kombinert med styrke i en morsom mix. Dette er en tøff time for deg som vil ha en god økt. Vi garanterer deg at du kjenner det i beina etter denne timen!

Aerobic/Styrke

Klassisk aerobic i sal. Her får du kjørt kondisjonen og utfordret styrken din.

Sirkel

Enkel styrketime som er fin å kombinere med sykkeltimen i forkant. Trening på stasjoner i forskjellige øvelser. 1 minutt på hver stasjon. God gammeldags sirkeltrening med instruktør som får deg til å yte maks.

Styrke Ball

En tøff styrketime med gymball, som tar i bruk store deler av kjernemuskulaturen.

Slynge

En time hvor vi jobber med slynger som henger fra taket. Hovedfokuset er på kjernemuskulatur, men slyngetrening involverer mye mer av kroppen. Timen passer for alle, og avhengig av hvor tungt du vil trene desto tyngre kan du få det.

Kids

Morsom time for barn basert rundt dans, turn, motorikk og koordinasjon. Her lærer barna å bevege seg til musikk, enkle danse/ breakdance moves og turnteknikk. Også rom for litt lek.

Sørum Kommune

Spesialtime for ansatte i Sørum kommune. Egen terminliste blir fulgt og denne finner du på ansattportalen til Sørum Kommune.

Senior

Trim for deg som er godt voksen. Enkel trening med vekter som passer ditt nivå.

x-fit


Sykkel: Timebeskrivelser

Sykkel 30

Kort time som ALLE kan være med på. Fin som oppvarming til styrketrening.

Sykkel 75

En knalltøff sykkeltime for deg som har lyst å bli ordentlig sliten. Passer for alle, men er ideell for deg som har syklet litt før.

Sykkel

En sykketime som passer for alle som har lyst på en god sykkeløkt.

Morgensykkel

Sykkeltime for de som er oppe med fuglene. Som regel en todelt time hvor vi både sykler og trener styrke. Frokost blir servert etter økta.

Lørdagssykkel

Vanlig sykkeltime som passer for alle som har lyst til å prøve å sykle i en spinningsal. Her får du også grunnleggende innføring i bruk av spinningsykkel og hvordan du kan styre økta i forhold til puls osv.


 
Stikk innom, vi hjelper deg i gang!

Spenst Sørumsand
Sørumsandveien 69
1920 Sørumsand
Tlf. 63 82 45 02
E-post post@lyst-huset.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern