Kjære medlem!

Kjære medlem!

Myndighetene jobber i disse dager med tiltak knyttet til åpning av treningssentrene, dette er positive signaler og gir oss håp om at vi snart kan åpne opp treningen igjen.


Straks vi får svar fra myndighetene vil vi varsle deg om dato for gjenåpning.

I mellomtiden er det viktig å fortelle alle våre medlemmer at vi setter enorm pris på den støtte vi har mottatt. Både i form av gode ord og ikke minst takk til alle som har latt trekket gå som normalt i påvente av at senteret åpner igjen.

Vi har mottatt kontantstøtte for de faste ufravikelige kostnadene, men dette dekker ikke våre kostnader eller omsetningstap, noe som gjør at alt av støtte vi mottar gir oss mulighet til å komme oss gjennom nedstenging og ta imot alle når vi får klarsignal fra myndighetene.

Vi har forståelse for at du lurer på hva som skjer med ditt medlemskap i mai og fremover. Ved å la trekket gå som normalt, vil du få lagt til treningsperioden vi holder stengt til ditt medlemskap. Ønsker du å fryse ditt trekk kan du også velge denne løsningen, ved å bruke link nedenfor.

Skulle du ønske å la trekket gå som normalt setter vi stor pris på din støtte.

Husk å bekrefte ditt valg før 10. mai, slik at vi får registrert og utført ditt valg riktig i vårt system.

Valg 1:
JEG ØNSKER Å GI BORT TILSVARENDE PERIODE SENTERET HOLDER STENGT TIL VENN/FAMILIE

Velger du dette alternativet så får du et gavekort på dette i resepsjonen når vi åpner igjen. Gavekortet gjelder i ett år fra utstedt dato.

Valg 2:
JEG ØNSKER Å FRYSE MITT MEDLEMSKAP TILSVARENDE PERIODEN SENTERET HOLDER STENGT.

____________________

REGISTRER DITT VALG HER!

____________________

GRUPPETIMER UTE!

Vi tilbyr gruppetrening ute! Vi har en fin timeplan og håper å se mange av dere på vår utetrening. Vedlagt ligger link til booking av utetimer.

____________________

BOOKING GRUPPETIMER UTE!

____________________

#HOLDIGANG.NO

Registrer deg på vår treningsdugnad. Alle dine treningsøkter, dine gåturer, arbeid i hagen osv. blir belønnet. Underveis vil du være med i trekning av fine premier, sponset av våre samarbeidspartnere.
Registrer din deltakelse enkelt ved å gå til FB siden #HOLDIGANG, nettsiden holdigang.no eller registrer din deltakelse nå ved å trykke på linken:

____________________

REGISTRERING #HOLDIGANG

___________________


GRATIS online trening i samarbeid med FortGjort og LesMills

Dette har vært et godt tilbud og vi har gleden av å informere at våre leverandører har videreført denne tjenesten for oss også for juni måned. Samarbeidet med FortGjort og LesMills gir deg som Spenst medlem en unik GRATIS tilgang til over 800 totale treningsøkter. Helt frem til 1. juli kan du trene GRATIS gjennom ditt medlemskap i Spenst.

Dette tilbudet er forbeholdt aktive medlemmer.
Du kan enkelt komme i gang ved å trykke på linken nedenfor til LesMills og FortGjort. Abonnementene vil automatisk avsluttes 1. juli av Spenst.

____________________

KOM I GANG MED FORTGJORT ONLINE TRENING HER

KOM I GANG MED LESMILLS ONLINE TRENING HER

____________________

 

Vi vil holde deg oppdatert via vår facebook og hjemmeside.

For spørsmål, ta kontakt med sorumsand@spenst.no

Hilsen alle oss på
Spenst Sørumsand<< Tilbake
Spenst Sørumsand
Sørumsandveien 69
1920 Sørumsand
Tlf. 63 82 45 02
E-post post@lyst-huset.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern